Geelilakkaus – Manikyyri – Pedikyyri – Koe kynsien nykyaika

Geelilakkaus. Mitä se on?

Geelilakkaus on UV-valolla kovetettavan geelin ja värillisen kynsilakan yhdistelmä. Ei mikään ihme, että tekniikka on saavuttanut maailman laajuisen suosion viime vuosina.

  • Tämä lakkaus kestää pitkään, ei naarmuunnu, halkeile tai irtoile.
  • Älä turhaan lakkaa kynsiäsi päivittäin! Geelilakkauksella tehdyt kynnet kestävät 3-4 viikkoa.
  • Loista! Geelilakkaus ei himmene tai muuta väriä. Kynnet säilyttävät kiiltonsa koko 3-4 viikon ajan.
  • Turvallisuus. Geelilakkaus ei sisällä vahingollisia ainesosia kuten formaldehydia, jota on kaikissa tavanomaisissa kynsilakoissa.
  • Tuoksu! Geelilakka ei haise, joten sen laittaminen on miellyttävä prosessi.
  • Anna kynsiesi kasvaa! Tämä tekniikka suojaa ja vahvistaa kynsiä ja helpottaa niiden luonnollista kasvua.
  • Tervetuloa kokeilemaan nykyaikaista manikyyria! Todennäköisesti et halua palata vanhaan.
AjanvarausGeelilakkaus manikyyri espoo pedikyyri käsihoito jalkahoito BeNailed

Geelilakkauksen historia

Creative Nail Design – yhtiö, joka tunnetaan lyhennytyssä muodossaan ”CND” perustettiin 1979 Kaliforniassa. Stuart Nordstrom oli hammaslääkäri, joka sai idean uudenlaiseen kynsilakkaan omalla vastaanotollaan, kun hänen potilaansa sanoi hammaspaikkojen materiaali tuoksui samalta kuin kynsiteknikkojen tuotteet. Tästä inspiroituneena hän kehitti ”SolarNail” nesteen, josta tuli kynsiteknikkojen uusi suosikkituote. Tällä markkinoiden ensimmäisellä monomeeripohjaisella tuotteella tehtyjen kynsien värinsäilyvyys ja kestävyys olivat ylivertaisia aiempiin tekniikkoihin verrattuna. Tästä lähtien CND on ollut kynsialan innovatiivisimpia tekijöitä.

Vuosien saatossa lukematon määrä naisia on harmitellut kynsilakkojen huonoa kestävyyttä. Omien kynsien lakkaamiseen päivittäin voi kulua paljon aikaa! CND otti tavoitteekseen luoda uudenlaisen, käytännöllisen ja kestävän tavan luoda kauniit ja kestävät kynnet. Toukokuussa 2010, viiden vuoden tuotekehityksen jälkeen, CND mullisti maailman julkaisemalla Gellack tuotesarjan. Tämä ensimmäinen geelilakkaus tuoteperhe toi kokonaan uuden tekniikan kynsialalle. Geelilakkauksella tehdyt kynnet olivat upean värisiä ja kestäviä sekä niiden asentamisessa ei vapautunut terveydelle haitallisia aineita. Geelilakkaus valloitti pian maailman ja muutkin valmistajat alkoivat nopeasti tuottamaan omia vastaavia tuotteita.

Tervetuloa manikyyriin, pedikyyriin tai molempiin

Naisellisuus -selkeästi ja tyylikkäästi esille tuotuna- on BeNailed -kynsisalongin kantava ajatus. Haluan auttaa naisia tuntemaan ylpeyttä ja iloa jokaisessa päivässä. Olen iloinen siitä, että omilla taidoillani voin edistää käsiesi ja jalkojesi hyvinvointia ja tuoda näin osaltani kukoistusta elämääsi.

Terveisin Volha Styuf – BeNailed

Ajanvaraus

Uusi täyden palvelun kynsisalonki Espoon Leppävaarassa. Trendikkäimmät geelilakkaukset ja lisäksi terveyttä edistävät jalkahoidot. Lämpimästi tervetuloa!
Lisää kuvia ja muuta tietoa löytyy Instagrammissa: BeNailed_Finland

HUOM!
Ajan peruuttaminen tulee tehdä aiemmin kuin 48h ennen ajanvarausta.
Mikäli peruutus tehdään 48h –  24h ennen varausta, laskutamme 50% varauksen hinnasta.
Mikäli peruutus tehdään alle 24h ennen, laskutamme 100%.NAISELLISUUS – SELKEYS – MINIMALISMI

☘INSPIRAATION JA TRENDIKKÄIDEN KYNSITYYLIEN LÄHDE

☘LUOVAA KONSULTAATIO TYLSYYTTÄ VÄLTTELEVILLE KYNSILLE

☘NIILLE, JOTKA ARVOSTAVAT TYYLIÄ

☘OLEMME ERIKOISTUNEET GEELILAKKAUKSEEN

☘NAISELLISUUS – SELKEYS – MINIMALISMI

blogi

Manikyyri ja kynsien kotihoito

Mitä manikyyri on ja miten kynsiä hoitaa kotona? AINO -lehti julkaisi haastatteluni vuosi sitten. Tässä osa tuosta haastattelusta. Manikyyri Mistä toimenpiteessä on kyse? Manikyyrissa puhdistetaan ja hoidetaan käsien sormet ja niiden kynnet. Tehdessäni manikyyriä siistin kynsinauhan, viilaan kynnet muotoon ja tasoitan ihon epätasaisuuksia. Käytän erilaisia öljyjä ja voiteita ihon kosteuttamiseen.  Työskentelen kolmella eri tekniikalla:  Klassinen …

V I T A M I I N I T K Y N S I L L E

Mitä vitamineja kynnet tarvitsevat? Kun haluat vahvat, terveet ja luonnollisesti kasvavat kynnet, sinun kannattaa huolehtia riittävästä vitamiinien ja hivenaineiden saannista. Tallenna tämä listaus tärkeimmistä kynsien hyvinvointia edistävistä ravinteista. _______________________________ 🌱Vitamiini A on rasvaliukoinen vitamiini, jolla on kriittinen rooli näkökyvyn, neurologisen toiminnan ja terveellisen ihon ylläpitämisessä. A-vitamiinia saat seuraavista lähteistä: Naudanliha, porkkana, bataatti, kala, pinaatti, aprikoosi, …

Vyöhykeuudistus

Helsinkiläinen nainen. Tervetuloa Leppävaaraan! Kiitos vyöhykeuudistus! Aiemmin henkisesti niin kaukaiselta vaikuttanut Espoo on lähempänä kuin koskaan. Espooseen tutustuminen kannattaa aloittaa lähellä Helsingin rajaa olevasta Leppävaarasta. Leppävaara on vanha Helsingin huvilaesikaupunki jonne 1903 valmistuneen rantaradan myötä alettiin rakentaa useita ylellisiä huviloita ja kartanoita. Nykypäiviin niistä on säilynyt komea Sellon eteläpuolella oleva Albergan kartano. Muita tärppejä Leppävaaran …